A nyáron felhőtlen gyerekzsivajtól volt hangos a Körösök Völgye Látogatóközpont

Mint minden évben, idén is 6 héten keresztül vártuk a 4-12 éves gyerekeket tematikus nyári táborainkba a Körösök Völgye Látogatóközpontba.

A nálunk táborozók hetente új kalandokkal, játékos kihívásokkal nézhettek szembe és közben jól szórakoztak, új barátságokat kötöttek.

A Varázslótanonc Táborban a  varázsló jelöltek táncoltak, álomfogót készítettek és minden nap elmerültek a varázslás tudományában. A Mazsola Mesetáborban a népszerű mese hősei elevenedtek meg egy-egy foglalkozás alkalmával és még társasjátékot is készítettek az óvisok a hét alatt. Az Egészség és Kreativitás Táborban az iskolások ismerkedtek az egészséges életmóddal, sokat kézműveskedtek és még egy bohóc is meglátogatta őket. A Nyomozóképző Táborok alkalmával a lelkes kis nyomozók ujjlenyomatot vettek, fantomképet rajzoltak, felderítettek egy ékszerrablást, a NAV és a rendőrség békéscsabai szakembereinek segítségével pedig szórakoztató formában hiteles képet kaptak a bűnüldözés tudományáról. A „Zöldülj!Fordulj” táborban a gyerekek játékos módon ismerkedtek a környezettudatos életmód rejtelmeivel, sokat kirándultak, számháborúztak, csapatversenyben ügyeskedtek és még a Körösök Völgye kicsét is felkutatták.

Örömünkre szolgál, hogy idén is sok szülő megtisztelt minket a bizalmával és hozzánk íratta be gyermekét táborba a szünidő alatt! Terveink szerint jövőre is izgalmas programokkal várjuk majd nyáron a kicsiket és nagyokat egyaránt!

A táborok fotói a „Galéria” menüpont alatt megtekinthetők.

WordPress Video Lightbox