TOP-6.9.1-15-BC1-2016-00001 - A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok Békéscsaba MJV területén

Projekt leírása: A projekt kiemelt célja a leromlott városi területek rehabilitációjának és az ott élő lakosság felzárkózásának megvalósítása, a telepszerű körülmények között élők életkörülményeinek javítása, a hátrányos helyzetűek alapvető szociális készségeinek erősítése és az önszerveződésre, stratégiai jövőformálásra képes helyi és térségi közösségek kialakítása.

Kedvezményezett: Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt összköltsége: 50.000.000 Ft (100 %-os támogatás)

A KVNE projektbeli szerepe: A projekt keretében „Biogazdálkodás alapjai” címmel szervezett egyesületünk előadássorozatot 2018 májusába, melynek keretében a részvevők betekintést nyerhettek a bio zöldség- és gyümölcstermesztés, valamint a bio fűszernövények gondozásának rejtelmeibe, illetve ismereteket szerezhettek a biogazdálkodás és az egészséges életmód kapcsolata tárgykörben.

Korábbi cikkeink

Organikus megoldások a zöldség- és gyümölcstermesztésben

„Élhetőbb Békéscsaba kialakítása és helyi identitást kialakító programok megtartása »A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok Békéscsaba MJV területén« tárgyú,

TOP-6.9.1-15-BC1-2016-00001 azonosítószámú projekt keretében” Biogazdálkodás alapjai című előadássorozat második előadása 2018. május 22-én került megrendezésre a Körösök Völgye Látogatóközpontban.

Bővebben

Egészséges életmód és a biogazdálkodás kapcsolata

„Élhetőbb Békéscsaba kialakítása és helyi identitást kialakító programok megtartása »A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok Békéscsaba MJV területén« tárgyú, TOP-6.9.1-15-BC1-2016-00001 azonosítószámú projekt keretében” Biogazdálkodás alapjai című előadássorozat első alkalmára 2018. május 15-én került sor a Körösök Völgye Látogatóközpontban.

Bővebben

Szemléletformáló előadások a Körösök Völgye Látogatóközpontban, BIOkertészet témában

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület 2018. május 15. és május 29. között, minden kedden 16:30 órai kezdéssel biokertészet témában szemléletformáló előadásokat szervez. Az előadások célja, hogy a résztvevők a Biokertészet, Bio zöldségek és gyümölcsök termesztése és gondozása valamint Bio fűszernövények termesztése és gondozása témában új, gyakorlati ismeretekhez jussana.

Az előadásokat a Békés és Környéke Biokultúra Egyesület szakértői tartják, az előadásokat követően a részvevők számára bio termékek kóstolására nyílik lehetőség.

Fűszernövényekkel ért véget Biogazdálkodás alapjai című előadássorozatunk

2018. május 29-én került sor a Körösök Völgye Látogatóközpontban a Biogazdálkodás alapjai című előadássorozatunk harmadik és egyben utolsó előadására az „Élhetőbb Békéscsaba kialakítása és helyi identitást kialakító programok megtartása »A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok Békéscsaba MJV területén« tárgyú, TOP-6.9.1-15-BC1-2016-00001 azonosítószámú projekt keretében.

Bővebben