Idén is lesznek nyári táborok a Körösök Völgye Látogatóközpontban

Békéscsaba központjától 15 percnyi sétára fekszik a festői szépségű Széchenyi liget, melynek árnyas fái között csodás épület magasodik. Ide várunk Titeket napközi jellegű nyári táborainkba hétfőtől péntekig 8.00-17.00 óráig!
Idén 4 tábor közül választhattok:
 
2017. június 26-június 30.:                       Mesekosár tábor
Van kedved részt venni egy mesebeli utazáson? Vándorútra kelünk, és együtt megkeressük a legszebb meséket. Mindennap más országba utazunk, és megismerkedünk a népek meséivel. A kalandok során eljutunk távoli tájakra, megtudhatjuk, milyen próbákat kell kiállni egy igazi hősnek, és hogyan találhatsz rejtett kincseket.
A képzeleted mellett az erődre is szükséged lesz! A táborban megmérettetheted magad vízhordásban, talicskatolásban, rönkhajításban és zsákban futásban is. Emlékbe pedig népi gyerekjátékokat készítünk. Várunk szeretettel!
(Korcsoport: 4-8 éves korig)
 
2017. július 3-július 7.:                            Varázskezek kreatív tábor 
Gyere közénk! A varázslat a te kezedben, lelkedben, szemedben van, melyekkel együtt alkotunk, rajzolunk, kézműveskedünk mindenki örömére. Az együtt töltött időt sok játékkal, mesével, szabad mozgással színesítjük.
(Korcsoport: 8-12 éves korig)
 
2017. július 10-július 14.:                         Nyomozóképző tábor
A táborban az lesz a feladatod, hogy nyomokat keress, tanukat hallgass ki, ujjlenyomatokat gyűjts, és profi detektívvé válj! Rejtélyeket oldunk meg, eltűnt kincsek után kutatunk és elkészítjük a saját nyomozó felszerelésedet. Részt vehetsz a csapatok egyhetes versenyén, ahol a legtöbb pontot gyűjtők jutalomban részesülnek. Ha ez még nem lenne elég, valódi detektívekkel találkozhatsz, akik igazi nyomozó kellékeket mutatnak meg. 
(Korcsoport: 6-10 éves korig)
 
2017. július 24-július 28.:                         Zöldülj! Fordulj! Természet tábor
A hét folyamán kirándulunk és játékosan ismerkedünk a természet titkaival és csodáival.
Mikroszkóp alá helyezzük a növényeket, bogarakat, nagyítóval lábnyomot keresünk az erdőben. Készítünk gilisztafarmot, kincses dobozt, növényhatározó naplót, és elültetheted saját növényedet is. Gyógyteákat kóstolunk, és egy izgalmas terepi akadályversenyen is részt vehetsz! 
Sok izgalmas felfedezés, kutatás és egy jó kis csapat vár rád!
(Korcsoport 6-10 éves)
 
 
 
 
Részvételi díj: 17.000Ft/turnus (az ár a napi 3 étkezést is tartalmazza, melyek közül a tízórait és az uzsonnát helyben fogyasztjuk, ebédelni a Csabagyöngye éttermébe megyünk)
Jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk a 66/445-885 telefonszámon, a kvlatogatokozpont@gmail.com e-mail címen vagy személyesen a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A jelentkezéssel egyidőben 5000 Ft előleget kérünk.
 
WordPress Video Lightbox