Körösök Völgye Natúrparki vetélkedő 2018

A Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezete, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület „Körösök Völgye Natúrparki vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára. A vetélkedő célja, hogy a tanulók jobban megismerjék a térséget, a települést, ahol élnek, ezért a feladatok kutatómunkát igényelnek az interneten, illetve a honlapunkon. A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Nevezési díj nincs. Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben. A vetélkedő 3 fordulóból áll, melyet 2018 áprilisában egy ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Az összes fordulón részt vevő csapatok natúrparki ajándékcsomagban részesülnek.

A vetélkedő nyertes csapata képviselheti az Egyesületet a 2018. május 18 – 20 között megrendezésre kerülő II. Országos Natúrparki vetélkedő döntőjében, Pannontáj- Sokoró Natúrpark területén, Győrújbaráton. A győztes csapattagoknak és csapattagonként 1 fő kísérő számára az utazási- és szállásköltséget az Egyesület megtéríti.

Jelentkezés módja: az alábbi online kérdőív kitöltése, 2018. március 25-ig:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ7vVQuTX0ZNp9QDFsfcaDA1x78QSyDS924vzzY40Gn9fu2Q/viewform

 A vetélkedő menete: a csapatok az alábbiakban megadott időpontokban az Egyesület Facebook oldalán (www.facebook.com/korosokvolgye.hu) megtalálhatják a feladatsorokat. A felelet válaszadós feladatokat a megadott online kérdőíven kell megválaszolni. FONTOS! A kérdőív egyszer tölthető ki! Így érdemes akkor elkezdeni a kitöltést, ha minden válasszal rendelkezik a csapat.

A három forduló időpontja:
  1. forduló – 2018. március 10. – Témája: Körösök Völgye Natúrpark és a Körösök Vidéke
  2. forduló – 2018. április 3. – Témája: Natúrparkok működése a 4 pillér mentén
  3. forduló – 2018. április 27. – Témája: Natúrparkok Magyarországon
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keresse bizalommal munkatársunkat, Gérusné Hrabovszki Tímeát az alábbi elérhetőségeken:
telefonszám: 66/445/885 

 

WordPress Video Lightbox