NYÁRI TÁBOROK A KÖRÖSÖK VÖLGYE LÁTOGATÓKÖZPONTBAN

Mint minden évben, idén is várjuk táborainkba azokat a gyerekeket, akik a szünidőt aktívan szeretnék eltölteni. A napközi jellegű táborba hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óráig színes programokkal várjuk a gyerkőcöket.

Idén 3 tábor közül lehet választani:

  1. július 1-5: Középkori kalandorok tábora

Közhírré tétetik, hogy a Körépkori kalandorok tábora megtartatik. Ide jöjjenek a lányok, s legények, kik ügyeskedni tudnak és szívesen kézműveskednek. Építünk várat, mesélünk is róla, ahol a lovagok és hercegnők készülődnek sorra. Készíthetsz kardot, díszes pajzsot, leányok ékszert, s mindent, ami ékes. Keresünk kincset, benépesítjük a várat, és játékos próbákkal, arcfestéssel színesítjük az együtt eltöltött órákat. Szeretettel várunk!

(Korcsoport: 8-12 éves korig)

  1. július 8-12: Nyomozóképző tábor

Készen állsz egy nagy kalandra? Mi igazi élményeket garantálunk számodra! Egyhetes interaktív játék vár rád, ahol te vagy a főszereplő. A szabadulószobában és labirintusban utadat rejtvények és fejtörők nehezítik. „Szimat felügyelő” és a felnőtt detektívek segítenek neked, hogy minden ügyet megoldjál, és igazi nyomozóvá válj.

(Korcsoport: 6-10 éves korig)

  1. július 22-26: Zöldülj!Fordulj! Természet tábor

Kedves Vándor! Állj meg egy percre, téged keresünk! Azt híresztelik a madarak, te szereted és óvod a természetet. Mi neked szervezzük ezt a tábort! A természetbúvár héten készítünk kukackelepcét, borzastojást, időkapszulát, és még sorolhatnám mennyi minden mást. Egy napot pedig az állatok között töltünk a Frankó tanyán, és magunk készítjük a haluskát ebédre. Gyógynövényteákkal, óriás társasjátékkal is megismertetünk, és részt vehetsz egy izgalmas akadályversenyen. Sok felfedezés, kutatás és egy jó kis csapat vár rád!

(Korcsoport: 6-10 éves korig)

 

A tábor részvételi díja: 17.000Ft/turnus. Az ár a napi 3 étkezést is tartalmazza, melyek közül a tízórait és az uzsonnát helyben fogyasztjuk, ebédelni a Csabagyöngye éttermébe megyünk. A részvételi díj tartalmaz ezen kívül minden olyan öltséget, amely a programok során fölmerül.

Jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk a 66/445-885 telefonszámon vagy személyesen a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A jelentkezéssel egyidőben 5000 Ft előleget kérünk.

WordPress Video Lightbox