Nyári táborok a Körösök Völgye Látogatóközpontban

Idén nyáron 4 tábor közül választhatnak azok a gyermekek, akik a szünidőt aktívan szeretnék eltölteni. A napközi jellegű táborba hétfőtől péntekig 8.00-17.00 óráig színes programokkal várjuk a gyerkőcöket:

Június 25-29.:  Négylábúak állatos tábora

Az állatok világában kalandozunk ebben a táborban. A hét folyamán játékosan ismerkedünk a szarvasmarha, ló sertés, kutya és macskafajtákkal. A tábor során eltöltünk egy napot egy tanyán, ahol saját környezetükben etethetjük, simogathatjuk az állatokat. Sok érdekes és vicces történetet ismerhetsz meg róluk. Te is behozhatod a táborba a kis házi kedvencedet. (Korcsoport: 6-10 éves korig)

Július 2-6.: Varázskezek kreatív tábor
A tábor kis művészei különböző anyagokból készítenek ékszereket, ajtó-, asztaldíszeket és még sok érdekes ajándékot.

Várunk Téged, ha szeretsz kézműveskedni. A varázslat a Te kezedben, lelkedben, szemedben van, melyekkel együtt alkotunk, rajzolunk mindenki örömére. Az együtt töltött időt sok játékkal, mesével, szabad mozgással színesítjük, és még az arcfestést is kipróbálhatod, ha szeretnéd. (Korcsoport 8-12 éves korig)

Július 9-13.: Zöldülj! Fordulj!

A hét folyamán játékosan ismerkedünk a természet titkaival és csodáival. Kirándulunk a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyba, ahol szakember közreműködésével madarat gyűrűzünk.. Készítünk gilisztafarmot, saját kincses dobozt, növényhatározó naplót, és elültetheted saját növényedet. Gyógyteákkal ismerkedünk, és egy izgalmas versenyen is részt vehetsz! Sok felfedezés, kutatás és egy jó kis csapat vár rád! (Korcsoport: 6-10 éves korig)

Július 23-július 27.: Nyomozóképző tábor
Aki egyszer kipróbálta, minden évben újra várja!

A táborban az lesz a feladatod, hogy nyomokat keress, tanukat hallgass ki, ujjlenyomatokat gyűjts, és profi detektívvé válj! Relytéjeket oldunk meg, elkészítjük a saját nyomozó felszerelésedet. Részt vehetsz a csapatok egyhetes versenyén , megismered „szimat felügyelőt”. Valódi detektívekkel találkozhatsz, akik igazi nyomozó kellékeket  mutatnak meg neked. (Korcsoport: 6-10 éves korig)

A tábor részvételi díja 17 000 Ft/turnus. Az ár a napi három étkezést is tartalmazza, melyek közül a tízórait és az uzsonnát helyben, jó idő esetén a teraszon, szabad levegőn fogyasztjuk, ebédelni a Csabagyöngye éttermébe megyünk. A részvételi díj tartalmaz ezen kívül minden olyan költséget, amely a programok során felmerül.

Jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk a 66/445-885 telefonszámon, a kvlatogatokozpont@gmail.com e-mail címen, vagy személyesen a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A jelentkezéssel egy időben 5000 Ft előleget kérünk.

WordPress Video Lightbox