Versenyfelhívás – III. Körösök Völgye Natúrparki Vetélkedőre

A Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezete, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület „III. Körösök Völgye Natúrparki vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak, közösségi terek, tanodák) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben. A vetélkedő 2 fordulóból áll, melyet 2019. áprilisában egy ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Az összes fordulón részt vevő csapatok natúrparki ajándékcsomagban részesülnek.

Főnyeremény: Drón felvételek készítése és térinformatikai feldolgozás Békéscsaba külterületén

Duray Balázs geográfus segítségével

Mindemellett a vetélkedő nyertes csapata képviselheti az Egyesületet a 2019. május 17-18. között megrendezésre kerülő III. Országos Natúrparki vetélkedő döntőjében, Cserhát Natúrpark területén, Hollókőn. A győztes csapattagoknak és 1 fő kísérő számára az utazási- és szállásköltséget az Egyesület megtéríti.

Jelentkezés módja: az alábbi online kérdőív kitöltése, 2019. március 15-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEKcdTGUNSc-4L9PuYFSclmtJ-v1PaTfQhUVKnhFFcEzbJSw/viewform

A vetélkedő menete: a csapatok az alábbiakban megadott időpontokban az Egyesület Facebook oldalán (www.facebook.com/korosokvolgye.hu) megtalálhatják a feladatsorokat. A felelet válaszadós feladatokat a megadott online kérdőíven kell megválaszolni. FONTOS! A kérdőív egyszer tölthető ki! Így érdemes akkor elkezdeni a kitöltést, ha minden válasszal rendelkezik a csapat.

A három forduló időpontja:

  1. forduló – 2019. március 18. – Témája: Natúrparkok Magyarországon
  2. forduló – 2019. március 25. – Témája: Körösök Völgye Natúrpark és a Körösök Vidéke

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keresse bizalommal munkatársunkat, Gérusné Hrabovszki Tímeát az alábbi elérhetőségeken: telefonszám: 66/445/885,  e-mail: info@korosoknaturpark.hu

WordPress Video Lightbox