Versenyfelhívás – IV. Körösök Völgye Natúrparki Vetélkedőre

A Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezete, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület „IV. Körösök Völgye Natúrparki vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak, közösségi terek, tanodák) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben. A vetélkedő 1 fordulóból áll, a résztvevő csapatok natúrparki ajándékcsomagban részesülnek.

Főnyeremény: A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület Nyári Ökotáborában való ingyenes részvétel.

I-III. helyezett „külön díja”: Drón felvételek készítése és térinformatikai feldolgozása a Körösök Völgyében – Egy élményekkel teli délután!

Mindemellett a vetélkedő nyertes csapata képviselheti az Egyesületet a 2020. április 24-25. között megrendezésre kerülő IV. Országos Natúrparki vetélkedő döntőjében, Tápió Natúrpark területén a Kincsem Lovasparkban. A győztes csapattagoknak és 1 fő kísérő számára az utazási- és szállásköltséget az Egyesület megtéríti.

Jelentkezni az alábbi online kérdőív kitöltésével 2020. március 10-ig lehet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEKcdTGUNSc-4L9PuYFSclmtJ-v1PaTfQhUVKnhFFcEzbJSw/viewform

A vetélkedő menete: A vetélkedő 2020. március 14-én 14:00 és 16:00 óra között kerül megrendezésre az idei év első Ligeti Vásárával párhuzamosan, Békéscsabán a Széchenyi Ligetben. A vetélkedőn elmélet és ügyességi feladatokkal várjuk csapatokat több megállóponton. A legtöbb pontot elérő csapat tagjai a főnyeremény mellett képviselhetik a Körösök Völgyét a IV. Országos Natúrparki Vetélkedőn.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keresse bizalommal munkatársunkat, Gérusné Hrabovszki Tímeát az alábbi elérhetőségeken: telefonszám: 66/445/885, e-mail: info@korosoknaturpark.hu

WordPress Video Lightbox