Gratulálunk! – Újra ország bajnok az Árpád-pálinka

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület szívből gratulál az elismeréshez!

Újra ország bajnok az Árpád-pálinka

Magyarország Pálinkája 2016 évben az Árpád Prémium Piros Vilmos pálinka

A tavalyi és a 2012 évi sikert megismételve harmadjára is az ország Év legeredményesebb kereskedelmi pálinkafőzdéjévé választották az Árpád és Vadász Pálinkafőzdét.

Kedden, Budapesten, az Országházban, az idei Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny eredményhirdetésén Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át a díjakat és gratulált cégünknek. A versenyen 51 kereskedelmi főzde nevezett, melyek közül az Árpád és Vadász Pálinkák kiemelkedően teljesítettek.

A díjátadón elhangzott: „Ilyen fölényes győzelem még nem született az Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyen, a cég hét champion címet érdemelt ki – tavaly is ők voltak a legjobbak hárommal –, és idén az ország legjobb pálinkája is az Árpád Prémium Piros Vilmos pálinka is e cég szortimentjéből került kiválasztásra.”

Büszkék vagyunk arra, hogy idén a szakmai zsűri Magyarország legjobb pálinkájának címét az Árpád Prémium Piros Vilmos pálinkájának ítélte oda, és hogy ismét hazahozhattuk a legeredményesebb pálinkafőzdének járó elismerést.

Az ország pálinkája cím mellett hét Champion-, kilenc arany-, tizennégy ezüst-, egy bronzérmet, kilenc ötcsillagos- és tizennégy pálinka kivallóságot tudhatunk magunkévá.

Köszönjük mindenkinek aki támogatja szakmai munkánkat és segíti cégünk eredményességét!

Árpád Pálinka csapata

 

 

WordPress Video Lightbox