Ismét lesz „Határtalanul két keréken” kerékpártúra!

HATÁRTALANUL KÉT KERÉKEN 2016

 

KERÉKPÁRTÚRA

Időpont: 2016. július 2. (szombat)

Útvonal: Nagyszalonta-Békéscsaba

 

A program menete (a pontos időpontok magyar idő szerint értendők):

7:30 – 8:30:

Regisztráció a Körösök Völgye Látogatóközpontban (5600 Békéscsaba, Széchenyi liget 810.)

8:30

Indulás busszal Nagyszalontára

09:45:

Érkezés Nagyszalontára

10:15:

Indulás kerékpárral vissza Békéscsabára

13:00:

Érkezés Békéscsabára

13:00-14:00

Ebéd

14:00

Romániai résztvevők hazaszállítása

 

A program leírása:

A túra ingyenes, azonban a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet az ambrus.reka@korosoknaturpark.hu e-mail címen lehet megtenni 2016. június 29-én 12:00 óráig.

 

A regisztráló túrázókat autóbusszal szállítjuk Nagyszalontára, valamint a kerékpárok szállításáról is gondoskodunk. Nagyszalontán a romániai résztvevők csatlakoznak a magyarországi résztvevőkhöz. Ezt követően Nagyszalontáról tapasztal túravezető – a résztvevők létszámától függően 1 vagy 2 fő – irányításával, kerékpárral teszik meg a résztvevők a nagyságrendileg 50 km-es utat vissza Békéscsabára, ahol bográcsos ebéd várja a túrázókat. A program végén a romániai résztvevőket és kerékpárjaikat hazaszállíttatjuk.

A túrára kerékpár bérlése lehetséges a Körösök Völgye Látogatóközpontban, amelyet az előzetes regisztrációval egy időben kérünk jelezni. A túra alatt szükséges kisebb kerékpárjavításokhoz a túravezetőnél lesznek eszközök. Minden résztvevő energiapótló csomagot (ásványvíz, müzli szelet, gyümölcs), valamint egy kulacsot kap ajándékba.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

WordPress Video Lightbox