Kiknek ajánljuk?

PA060423 250

Kiknek szól ez a kiállítás?

PA060423 250Ajánljuk egyrészt családoknak, szülőknek és nagyszülőknek, akik felelősséggel tartoznak gyermekeik és unokáik egészségéért. Ők azok, akik ha környezetbarát háztartást vezetnek, biokertet művelnek, komposztálják a szerves hulladékot, szelektálják a papír- és a műanyaghulladékot és a nyári szünidőt aktív túraprogramokkal töltik, jó példát mutatva terelgetik a jövő nemzedékét a fenntarthatóbb és egészségesebb életmód felé.

Másrészt óvodás, általános és középiskolás gyerekcsoportok részére, akik nyitottak még az új ötletek és ökopraktikák megismerése felé. A fiataloknak még alakulóban van a hétköznapokhoz kapcsolódó szokásrendszerük, mely későbbiekben meghatározza majd életmódjukat. Ennek a kiállításnak éppen az az erőssége, hogy a kiállítást készítő, fiatalos csapat a saját jó példáin keresztül mutatja be a megvalósult és megvalósítható zöld ötleteket.

 

Kiknek ajánljuk kölcsönzésre a ZÖLDÜLJ! FORDULJ! kiállítást?

Muvhaz 250Elsősorban művelődési házaknak, faluházaknak, civil szervezeteknek, akik rendelkeznek megfelelő méretű kiállító teremmel (25 folyóméter falfelület). A kiállítás tökéletesen illeszkedik zöld jeles napi programok, témahetek vagy környezetvédelmi projektek megvalósításához és szakmai tartalommal tölt fel akár zöld fesztiválprogramokat is.

Részletekről és a kölcsönzés feltételeiről információ a 66/445-885 telefonszámon vagy személyesen Békéscsabán, a Körösök Völgye Látogatóközpontban.

WordPress Video Lightbox