Koronás kert

Koronás kert

Békéscsabáról a Dobozi úton haladva, majd onnan balra lefordulva a Csatorna utcába könnyen rá lehet találni erre a gyümölcsfákkal teli kedves kis kertre. Az egész kert füves és mindenféle gyümölcsfa megtalálható itt, az ízletes gyümölcsök érési sorrendben meg is kóstolhatók. Be lehet kapcsolódni a finom gyümölcsök szedésébe, magvalásába, befőzésébe és aszalásába. Megfigyelhető itt jó néhány énekes madár is, szívesen csicseregnek a fák ágain, miközben rovarokra vadásznak. Június elejétől szeptember végéig kéthetente NYÍLT napot rendezek a gyümölcsfa koronás kis kertemben – jó szívvel látom a bejelentkező gyermekcsoportokat!

Tulajdonos/Kapcsolattartó: Piskolty Tiborné

Címe: 5600 Békéscsaba Csatorna u. 6.

GPS koordináták: 46.707035, 21.159521

Telefon: +36-20/980-8701

Email: vadgesztenye1@t-online.hu

Nyitvatartás: Minden éveben június elejétől szeptember végéig kéthetente NYÍLT nap

Szolgáltatásai: Az egész kert füves és minden féle gyümölcsfa megtalálható itt, az ízletes gyümölcsök érési sorrendben meg is kóstolhatók. Be lehet kapcsolódni a finom gyümölcsök szedésébe, magvalásába, befőzésébe és aszalásába.

Látnivalók: Minden féle gyümölcsfa és azok gyümölcse látható, ízlelhető! Megfigyelhető itt jó néhány énekes madár is, szívesen csicseregnek a fák ágain, miközben rovarokra vadásznak.

WordPress Video Lightbox